Ledige stillinger

Computational BIM praktikant – København eller Aarhus

Computational BIM praktikant – København eller Aarhus

Studerer du til bygningskonstruktør og ønsker du at udvikle dig indenfor Computational BIM? Så tøv ikke med at læse videre.

Til efterårssemestret 2021 søger vi praktikanter til at blive en del af vores Computational BIM-team, enten på vores kontor i København eller Aarhus.

Udover at være en del af vores LINK Academy arbejder du tæt sammen med vores Computational Design / BIM-team for at finde og udvikle løsninger til fremtidens udfordringer i arkitektprojekter. Du vil komme til at arbejde med procesoptimering og designautomatisering i disse projekter.

Vi forventer, at du har en god forståelse for visuel programmering, og at du er fortrolig med Dynamo. Desuden forventer vi, at du er en holdspiller, og at du er villig til at lære og komme videre i din udvikling. Vi ser meget gerne et højt niveau af analytisk og logisk tænkning i løsning af problemerne.

Indsend din ansøgning til  job@linkarkitektur.dk og skriv “Computational BIM praktikant” i emnet. 
Ansøgninger evalueres løbende, men send din ansøgning senest den 1. august 2021.

LINK Arkitektur er et af Skandinaviens førende arkitektkontorer med ca. 500 ansatte i 15 forskellige byer i Danmark, Norge og Sverige. Vores fagområder dækker over alt inden for arkitektur; fra planlægning af omfattende byudvikling helt ned til den mindste indvendige detalje. Vores ambition er at skabe rum for bedre liv og sikre bæredygtig social arkitektur.