Ledige stillinger

Bygningskonstruktør – København

Bygningskonstruktør – København

LINK Arkitektur er et af Skandinaviens førende arkitektkontorer med ca. 500 ansatte i 15 forskellige byer i Danmark, Norge og Sverige. Vores fagområder dækker over alt inden for arkitektur; fra planlægning af omfattende byudvikling helt ned til den mindste indvendige detalje. Vores ambition er at skabe rum for bedre liv og sikre bæredygtig social arkitektur.

Vil du arbejde med projektering, og vil du medvirke til udvikling af tegnestuens spidskompetencer?
Til LINK Arkitekturs tegnestue i København søger vi en bygningskonstruktør til vores sundhedsfaglige team.

Er du projekterende bygningskonstruktør, og har du engagement og lyst til at arbejde i et arbejdsmiljø, hvor vi sætter fagligheden højt? Hos LINK Arkitektur i København søger vi bygningskonstruktører, som har lyst til at blive en del af tegnestuen, og sammen med kollegaer, samarbejdspartnere og kunder arbejde på opgaver af høj faglig kvalitet.

Jobbet
Vi tilbyder en stilling som projekterende konstruktør i vores sundhedsfaglige gruppe, hvor der både arbejdes med nybyggeri og ombygninger. Afhængigt af din erfaring og dine kompetencer tilbyder vi en stilling med mulighed for indflydelse, ansvar og faglig udvikling. Du vil deltage i projekteringsfaser, og vil være i daglig sparring med både kollegaer og samarbejdspartnere, for løsning af de fælles opgaver. Med afsæt i din byggetekniske indsigt og din forståelse for byggeriets præmisser forventer vi at du kan agere som del af et team, men også arbejde selvstændigt med tildelte opgaver. Vi regner med at du er skarp på myndighedskrav, danske standarder, SBI-anvisninger mv., og at du evner at anvende det i din projektering.

Faglig profil
Du er uddannet bygningskonstruktør med 3-8 års erfaring, og er glad for at arbejde med løsning af opgaver. Du har måske en håndværksmæssig baggrund eller erfaring med projektering af sundhedsfaglige opgaver, men det er ikke et krav. Vi forventer at du er god til at forstå og strukturere dine opgaver, har gode samarbejdsevner, og kan formulere dig præcist. Endeligt forventer vi at du er erfaren i de branchekendte IT-programmer med særligt fokus på Revit.

Løn efter overenskomst og kvalifikationer.

Sådan søger du jobbet
Send din ansøgning og et CV til job@linkarkitektur.dk. Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Jesper Vimpel på jvi@linkarkitektur.dk eller tlf. 51 90 46 32.

Kontaktperson

Jesper Vimpel
Jesper Vimpel Leder Life Science / Intern teamleder København / Arkitekt MAA
Tel:
+45 51 90 46 32
jvi@linkarkitektur.dk