LINK arkitekturs Umeå-kontor

LINK arkitekturs Umeåkontor
Foto: Hundven-Clements Photography
LINK arkitekturs Umeåkontor
Foto: Hundven-Clements Photography
LINK arkitekturs Umeåkontor
Foto: Hundven-Clements Photography
LINK arkitekturs Umeåkontor
Foto: Hundven-Clements Photography
LINK arkitekturs Umeåkontor
Foto: Hundven-Clements Photography
LINK arkitekturs Umeåkontor
Foto: Hundven-Clements Photography
LINK arkitekturs Umeåkontor
Foto: Hundven-Clements Photography
LINK arkitekturs Umeåkontor
Foto: Hundven-Clements Photography
Forrige Næste

LINK arkitekturs Umeå-kontor

Da vores Umeå-kontor stod for at skulle flytte til nye større lokaler, besluttede vi at gøre kontoret til et forbillede på indretning og arkitektonisk udformning med fokus på åbenhed, arbejdsmiljø og klimapåvirkning.

Kontoret er således nu helt klimaneutralt. Dertil har de større lokaler muliggjort en øget samarbejde med Arkitekthøjskolen, kontorets nye nabo, idet vi nu har en række faste arbejdsplader til arkitektstuderende.

Udover at være et forbillede på arkitektonisk formgivning og miljørigtig indretning, var målet at åbne kontoret mod omverdenen – at skabe en indretning, der understøtter et godt og innovativt arbejdsmiljø og dermed understøtter vores arbejdsform.

Resultatet er et efterfølgelsesværdigt eksempel på en grønt og miljørigtigt projekt, der øger samarbejdet, skaber rum til videndeling og mentorskab, fremmer nye arbejdsformer og dertil understøtter kreativitet og arkitektonisk bevidsthed.

Kontaktperson

Torbjörn Windseth
Torbjörn Windseth Afdelingsleder
Kontor:
Umeå
Mob:
+46 70 651 30 69
Tel:
+46 10 479 98 45
torbjorn.windseth
@linkarkitektur.se
Sted: Östra Strandgatan 26A , Umeå Bruttoareal: 400 m2 Status: Udført 2013 Fagområder: Indretning